2014.01.16.
18:58

Írta: thomee84

NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services !?

Örülök, hogy kedvet kaptál a bejegyzésem elolvasásához! Legfőbb célom egy reális kép kialakítása benned a ma létező legjobb PTC oldalak körében. Tisztában vagyok vele, hogy sokan vagyunk úgy, hogy "én ebben nem hiszek", "ez biztos átverés", "két nap alatt milliomos akarok lenni". Nos, ha így gondolod, ez nem a Te oldalad, de ha legalább csak csekély mértékben is érdekel ez a világ, hát olvass tovább bátran!

 
A legelső posztom arról a mexikói származású cégről szól, ami nálam is a stabil első helyet foglalja el a "Paid to Click" szolgáltatások világában. 2008 áprilisa óta stabilan fejlődő szolgáltatást nyújtanak és ha ebben kicsit is jártas valaki, az tudja, hogy ez milyen ritka is manapság. A cikk folytatásához kattints a tovább gombra!


Csapjunk is bele a közepébe, nézzük az alapokat és a weboldal felépítését!
Mi a lényege a NeoBuxnak és úgy alapjában véve az összes PTC oldalnak? Hát az, hogy minél több reklámot megnézz! Itt persze ne arra gondolj, hogy napi 8 órában, véget nem érően csak kattintgatsz, hanem meghatározott számú hirdetésről van szó, de gondolom megérted, Ők ebből élnek. Természetesen eleinte nevetségesnek tűnik, hogy 0.001 $-os linkeket nézel 5, 10, vagy 30 másodpercig, de nem is ebből fogsz igazi pénzt keresni.


Bejelentkező képernyőd és felépítése

A bal oldali menüben többek közt megtalálod referáltjaid (Direct és Rented), statisztikáid (Statistics), lapozgathatsz az eddig elért eredményeid közt (History) és megoszthatod másokkal saját bannereid, hogy ezáltal mások is meg tudj invitálni a NeoBuxra.

A felső sávban található dolgokat nem ragoznám túl sokat, szinte minden ugyanúgy megtalálható itt is, ahogy a bal főmenűben, a különbség csak annyi, hogy ezt a menüt bárhonnan elérheted.

A "Summary" alatt szintén információkat kaphatsz tagságoddal kapcsolatban, elérhető referáltjaid számáról, a megnézett hirdetéseid.
Ami nekünk itt fontos, az a "Main Balance", ez az az összeg amit kikérhetünk Paypal, Payza és NETELLER számlánkra. Megjegyezném, a kikérés először csak 2 $ elérése után lehetséges, majd már csak 3 $, 4$ és ennek növekményeiben kérheted ki egészen 10 $-ig.

A "Rental Balance" annyiban különbözik az előbb említett fő egyenlegünktől, hogy az ezen található összeget csak és kizárólag vásárlásainkra használhatjuk fel, amennyiben pénzt töltöttünk ide, azt többé nem kérhetjük már ki.

Fontos még az alapok közt megemlítenem a "Points" lényegét: Pontokat minden egyes megtekintett hirdetés után kapunk. Mire jók ezek? Szinte mindenre elkölthetjük a későbbiekben, sőt akár tagságot is vásárolhatunk belőlük! De mindezekről később...

main.jpg

 

 

View Advertisements, az első lépések

Belépve sok színes négyzet fogad minket, melyek értékek és időtartamuk is megkülönböztet. Általában 0.001 $-t kapunk "Standard" tagként minden egyes hirdetés megtekintése után, de nap közben folyamatosan lehetnek akár 0.005 $ - 0.015 $ értékűek is, viszont ezek sajnos elég hamar "elkelnek".

A micro, extended és standard hirdetések mindaddig látogathatóak, míg "el nem fogynak". Ezeket egész nap folyamatosan osztja ki a NeoBux rendszere.

A "Fixed Advertisements" részt bátran lekattinthatjuk, hisz a már említett pontokkal jár, illetve a kezdetekben még csak saját magunkra hagyatkozhatunk a pénzünk gyarapításában.
Ami számunkra fontos, az a legalsó napi 4 darab szintén fix reklám, ezt minden nap kötelező jelleggel le kell tudni, különben úszik a jutalékunk! Hogy milyen jutalék? Hamarosan részletezem...

ads.jpg


Egy kis bővebb információ a megnézett reklámok értékéről:
NeoBux_Click_Rates.png




Gondolom, ha már közben regisztráltál és nagy hirtelenjében megnéztél pár hirdetést, akkor észrevetted, hogy a View Advertisements legalján van egy számláló ami folyton csak nő. Nos ezt úgy hívják, hogy "AdPrize", nyereményjáték, melyet saját belátásod szerint végigkattintgathatsz, viszont nem kapsz értük pénzt, esetleg ajándékot, esetleg... De ugye Te sem gondolod komolyan, hogy majd nulla visszaforgatott pénzzel, vagy nulla befektetéssel hatalmas nyereményekre tehetsz szert? Persze megeshet, de az esély magasabb tagságnál egyrészt már csak azért is több erre, mert itt több a hirdetés és ezáltal az AdPrize is, másrészt pedig ilyen szinteken komolyabb pénzeket tesznek bele, forgatnak vissza a felhasználók.

Tudom, hogy bár sok dolgot nem említettem, mert úgy gondolom a statisztikák és a NeoBux rendszer hírei egyértelműek, de még az alapozó cikkem vége előtt szeretném megemlíteni az "AdAlert" plugint, amely böngészőnkbe épülve folyamatosan értesítéseket küld a megjelenő reklámokról, illetve egy komplett menüt kapunk a címsorunkba: http://www.neobux.com/m/ad/

Köszönöm, hogy elolvastad! Tudom, hiányérzeted van, hisz nem mondtam meg hány nap múlva kereshetsz 1.000 - 2.000 $-t, nem adtam kezedbe a tuti taktikát, de ezeket ne is várd! Következő cikkemben az egyik legfontosabb témát érintem, a referáltakat fogom kivesézni, ahol inkább a tényeket szeretném közölni, mintsem fényezni a referált rendszert.


Amennyiben kedvet kaptál elkezdeni, tanulmányozni a NeoBux rendszerét, kattints erre a képre:

komment

Címkék: reklám internet pénzkeresés paid to ptc click neobux

A bejegyzés trackback címe:

https://clicks.blog.hu/api/trackback/id/tr215761655
süti beállítások módosítása